18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Fazolové lusky na česneku

Název Množství a jednotka
fazolové lusky mražené 500 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
olej 2 lžíce
drůbeží vývar 100 ml
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě. Přecedíme a necháme okapat.
Česnek nakrájíme na plátky a cibuli na kolečka.
Na pánvi rozehřejeme olej, cibulku necháme zesklovatět, přidáme česnek, fazolky posypeme zázvorem a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a dusíme asi 8 minut. Fazolky ochutíme sójovou omáčkou, pepřem a soli.


 


RECEPTY

Špagety v omáčce z lososa

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept

RECEPTY

Kuřecí řízky

Postup: Kuřecí prsa naklepeme, okraje nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo.... zobrazit recept

RECEPTY

Pistáciové "laskonky"

Postup: Nesolené loupané pistáciové oříšky rozmixujeme najemno. Bílky se špetkou soli... zobrazit recept

RECEPTY

Houbová polévka

Postup: Houby očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na lžíci sádla asi 10 minut.... zobrazit recept

RECEPTY

Tataráček z avokáda

Postup: Větší avokádo (nebo dvě menší) oloupeme, rozkrojíme napůl, zbavíme pecky a... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Med

Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek

RESTAURACE

Králova vila

Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...